27 augustus 2022 Sous le Pont-concert met Nele Needs A Holiday

Met veel plezier kondigen we de enige 2022-editie aan van Sous le Pont, het sfeervolle concert op het water. Op 27 augustus geeft de Belgische zangeres Nele Needs A Holiday een concert onder de Meierijbrug. Sous le Pont staat bekend als intiem concert, er zijn niet veel plaatsen.

Nele Needs A Holiday is het muzikale alter-ego van Nele Van den Broeck, een Belgische zangeres, componist, actrice, regisseur, columnist en auteur. Een echt multi-talent! Nele is een tragikomische songschrijver die probeert uit te zoeken waar ze de handleiding van het leven gelegd heeft. Nele onderneemt voortdurend pogingen de onbegrijpelijke warboel genaamd menselijke relaties te ontcijferen. Dat levert hilarische liedjes vol zelfrelativering op.

Zaterdag 27 augustus rond de klok van 8 uur vertrekken publiek en artiest samen vanuit de Piushaven. De Tilia vaart met een vloot roeiboten naar een ongewone concertlocatie: onder het ongebruikte viaduct van de Meierijbaan, een idee van John Lahaye. In de scheepjes geniet je ‘Sous le Pont’ bij zonsondergang van een prachtig akoestisch optreden in een bijzondere sfeer. Vervolgens nog een mooie nachtelijke terugvaart naar de Piushaven.

Tickets kosten 25,- en zijn online te koop via tilburgahoi.nl/souslepont. Onder het motto ‘Sous le Pont, to De Pont’ geeft een instapkaart van dit Sous le Pont-concert gratis toegang tot museum voor Hedendaagse Kunst De Pont op de Goirkestraat. Stichting Tilburg AHOI is trots op deze fijne samenwerking.

Ook deze keer wordt Sous le Pont mogelijk gemaakt door medewerking van vele partners. Superbedankt allemaal voor je bijdrage: Tapperij Burgemeester Jansen, Villa Pastorie, De Kuierlat, Museum De Pont, de duikers Ronald Cornelisse en Rene Hornman, en alle vrijwilligers van Stichting Tilburg AHOI!